Liečivá pyramída

Pyramídy patria k tisícročným záhadám, ktoré sa človek stále znovu a znovu pokúša vysvetliť. Do dnešného dňa neboli vierohodne vysvetlené účely, pre ktoré sa pyramídy stavali, ale ani spôsob ich stavby. Zostáva veľkou záhadou technická stránka budovania pyramíd. Nechýbajú hypotézy, ktoré hovoria, že pri stavbe používali stavitelia magické sily či kryštály, ktoré umožňovali pohybovať ťažkými kvádrami a s prekvapujúcou presnosťou ich na seba ukladať. Najunikátnejšou z nich je Cheopsova pyramída, ktorej rozmery a veľmi presná orientácia provokujú k špekuláciám a dohadom aj súčasnú vedu. Nás však zaujíma najmä neobvyklé a záhadné pôsobenie pyramíd na živé organizmy, ktoré inšpirovalo k pokusom už niekoľko desiatok vedcov.

Zhotovená pyramída musí zodpovedať rozmermi a orientáciou Cheopsovej pyramíde. Energia v priestore Cheopsovej pyramídy (alebo jej zhotovenej kópie), orientovaná presne v smere juh – sever, umocňuje pôsobenie zemského magnetického poľa. Toto vyžarovanie sa koncentruje v mieste kráľovskej komory – teda presne v jednej tretine výšky od zeme. Pozitívne pôsobenie energie sa prejaví len keď je pyramida zhotovená z elektricky nevodivého materiálu (napr. skla, dreva, kameňa, papiera, bez použitia spojov z vodivého materiálu). Pri organických látkách vyvoláva pyramída dehydratáciu, ničí hnilobné baktérie (to vysvetľuje mumifikáciu a využitie pyramíd ako hrobiek faraónov).

Záver vedcov je jednoznačný: „všetky žijúce bytosti, vrátane človeka, sú ovplyvňované biokozmickou energiou a pyramídy túto energiu zbierajú akoby v ohnisku.“

Aj keď má pyramidálna energia mnohoraké využitie, napr. na konzervovanie potravín, sušenie ovocia, byliniek, regeneráciu rastlín atď., bezpochyby najviac zaujímavá informácia pre nás je, ako si môžeme pomocou pyramíd zregenerovať organizmus a prinavrátiť zdravie. Pyramidálna energia totiž lieči, regeneruje a reguluje samouzdravovacie procesy. Stovky pokusov potvrdili, že pravidelné používanie pyramíd k liečbe spôsobuje celkové ustúpenie aj závažnějších chorôb, nielen ich príznakov. Prečisťuje myslenie, zvyšuje koncetráciu, harmonizuje krvný tlak, srdcovo-cievny i hormonálny systém, podporuje metabolické procesy, ničí baktérie, zvyšuje obranyschopnosť organizmu, ukľudňuje, uvoľňuje, postupne odstraňuje reumatické a iné bolesti (bolesti hlavy, migrény…), zlepšuje hojenie rán a zlomenín. Už po 20tich minútach pod pyramídou človek pociťuje nárast energie ako po hlbokom spánku. Dychové cvičenia a meditácie pod pyramidou stoja za to 😊

Je však dôležité povedať, že pyramída neurobí nič za Vás. Musíte s ňou spolupracovať. Najlepšie je úplne sa uvoľniť a nechať plynúť energiu voľným spôsobom, neovplyvňovať jej tok myšlienkami. Pomáha pustiť si relaxačnú hudbu, zapáliť vonnú tyčinku a uvoľniť sa. Pyramída Vás povedie cestou za poznaním, dôverujte jej energii a nechajte sa viesť.