K novému roku…

Moji drahi priatelia????‍♀️
k novému roku Vám prajem zladiť sa so sebou.. Prijať sa takí, akí ste, so všetkými vlastnosťami, proste v celej svojej paráde ??‍♀️????‍♀️.
A ešte Vám prajem všetko, čo si prajete Vy… Prajem Vám, aby sa Vám splnili všetky Vaše priania… ? aby ste mali pevné zdravie, ideálnych partnerov, skvelé deti, úspešnú prácu a kopu peňazí ?, nové auto?, nádherný dom ?, úžasných priateľov ?
Prajem Vám, aby ste mali vysnenú postavu a prežili všetky vytúžené dovolenky ??….
Prajem Vám, aby ste boli uznávaní, obdivovaní a príťažliví, skrátka aby ste boli úspešní vo všetkých aspektoch svojho života ?. Bez akejkoľvek irónie Vám to všetko prajem a ešte naviac, aby ste to všetko dosiahli s ľahkosťou, len tak, by the way ?.
Toto všetko Vám prajem len z jediného dôvodu. Aby ste zistili, ako ste úspešne minuli svoj najväčší cieľ – nájsť a uvedomiť si svoju skutočnú PODSTATU ⛄️. Aby ste zistili, ako Vás všetky splnené priania uspokoja len na chvíľu, na krátky čas, aby sa tá vnútorná hlboká túžba po svojej PODSTATE, ktorá bola každým splneným prianím na chvíľku oslabená, znovu prebrala k životu a prihlásila sa o slovo. Aby ste čo najskôr zistili, že žiadne splnené prianie Vám neprinesie to, čo ste chceli a boli natrvalo spokojní ⭐️.
A keď si všetko splníte (alebo aj nesplníte), keď sa všetkým naplníte až po okraj, potom nevyhnutne nastane spätný chod – do Vašej pozornosti..do Vášho vnútra..do SEBA…
Preto by som Vám priala do nového roku len jediné – aby ste sa prijali a mali sa radi. A všetko ostatné sa k tomu pridá ?❤️
Majte úžasný nový rok priatelia? a buďte vďační za svoju jedinečnosť. V tom je Vaša sila✨
Namasté ??