Darček

Čas zimného slnovratu…čarovné obdobie, ktorého zmyslom je vtiahnuť sa do svojho vnútra, vyniesť pravdu na povrch a premeniť tmu na svetlo. Najkratší deň v roku prináša so sebou nádej na lepší zajtrajšok, ktorú všetci tak veľmi potrebujeme. Nelipnite preto na minulosti a žite prítomnosťou ako najlepšie viete??.
Ja Vám všetkým zo srdca ďakujem za krásny rok, ktorý sme spolu prežili???‍♀️. Opäť sme si prešli veľkými zmenami a opäť ich zvládli. Niet chýb, len poučení. Preto ak na chvíľu zavrieš oči a vložíš všetku svoju snahu do rúk Vesmíru…skús, aspoň na chvíľu…a teraz si predstav, že pre Teba vyberá to najlepšie, to „pravé orechové“?.
Niektoré darčeky ?, ktoré si praješ, nedoručí ihneď. Na nejaký čas ich odloží, aby splnili svoje poslanie. Preto to, čo sa zatiaľ nedeje, má svoj vesmírny dôvod ?. Niekedy doručí niečo iné, než si si pôvodne prial. Pri pohľade späť si ale uvedomíš, že si tento darček veľmi potreboval získať, prežiť, ochutnať…Takéto darčeky sú väčšinou najväčším pokladom a čakajú kým ich, cez bolesť a smútok, rozbalíš a pochopíš ich posolstvo.
Myslím, že Vesmír má doručovanie darčekov vo svojej vlastnej réžii. Niekedy ich prinesie bez čakania, niekedy s miernym meškaním a niekedy nám radšej ponúkne niečo iné, čo splní svoj účel. Na JEHO múdrosť sa tak môžme spoľahnúť a bez pochybností počkať, aké darčeky a v akom termíne nám budú poslané…???
…prajem Ti zo ❤️ aby si ich dokázal s kľudom prijať a rozbaliť ?.
Pokojné a veselé Vianoce??, drahí moji? a teším sa na Vás v novom roku. Buďte zdraví??
Nech Vám pánboh a jóga pomáha ?